Kategoriarkiv: Nyheder

Datoerne for Vestergades Cykler MTB Cup 2020 er fastsat

MTB Udvalget har evalueret Vestergades Cykler MTB Cuppen 2019, og vi er yderst tilfredse med opbakningen, ruterne, vejret og har derfor besluttet at vi kører igen i 2020.

Den nye Motion2 klasse og Dame 40 klasse ar virket godt, og U/19 klassen giver vi endn u en sæson, og ser så om det er den korrekte beslutning at køre med denne klasse.

Vestergades Cykler er fortsat hovedsponsor, og Bæklund Service Teknik er podiesponsor.

Datoerne og stederne for 2020 bliver:

  • 19/1 2020 – Bordrup, Oksbøl
  • 23/2 2020 – Grusgraven, Varde
  • 8/3 2020 – Blåbjerg, Henne Strand

Tilmelding og proportionerne vil være klar omkring 1. december 2019

2019 Finalen blev kørt i fantastisk forårsvejr, vi hyldede podie placeringerne, og Kasper Pedersen vandt gavekortet!

Finalen blev kørt på en fed, fed rute, som virkelig krævede at rytterne holdt “trykket” i pedalerne. Da starten gik kl. 10, så kørte vi ud på en fuldkommen tør rute, og solen skinnede på os! Det kunne faktisk ikke blive flottere kulisse til en afslutning på en fantastisk Vestergades Cykler MTB Cup 2019.

Dagens vindere blev hyldet, og cuppen blev afgjort, og efter en større omgang podie cermonier, så trak vi lod om gavekortet, som blev vundet af Kasper Pedersen. Han blev glad!

Nu vil vi evaluere cuppen, og har du indputs til hvordan vi kan gør det endnu bedre, så send en mail til mtb@vardecykelklub.dk så tager vi det med. Men umiddelbart er vores forventning at vi igen kører Vestergades Cykler MTB Cup i 2020 også!

Resultaterne for anden afdeling finder du >her< Der vil komme lidt fotos op vores Facebook side når vi modtager dem fra fotografen, så check siden i løbet af de kommende dage. Facebook siden finder du >her<

Snip, snap snude – så er der endnu en oplevelse i bogen!

 Varde Cykelklub

 

Så er de praktiske informationer til 3. afdeling (Finalen) i Blåbjerg klar

Kære ryttere,

Så er de praktiske informationer til finale & 3. afdeling af Vestergades Cykler MTB Cup 2019, som køres i Blåbjerg søndag den 10. marts klar. Du finder dem på dette link >her<

Ruten er en spændende kombination af det sorte og hvide spor, men en helt ny afslutning hjem fra “flis bakken” – det bliver til mindebogen, så glæd jer.

Husk vi igen opstiller opvarmet omklædningstelt, så I kan tage en taske med til målområdet og tage tørt tøj på mens vi gør klar til præmieoverrækkelsen, som til denne afdeling først sker cirka 12.30/12.45, da køre tiderne til finalen er noget længere end til de to første afdelinger.

Vi ses på søndag den 10/3 – og er du endnu ikke tilmeldt, så gøres dette via dette link inden lørdag den 9/3 kl. 16.00.

Anden afdeling blev kørt i flot vintervejr – med et snert af forår i luften…

Anden afdeling blev kørt på en kombination af sort og orange sport i grusgraven, og som et spændende “twist” blev 80-85% kørt modsat den normale kørselsretning. Det er naturligvis KUN i forbindelse med cykelløb  det er muligt at anvende sporet på den måde!

Men efter en kold morgen med lidt nattefrost, så skinnede solen med fuld blus kl. 10, og vi fik sendt godt 210 ryttere afsted på startloop’et, som virkede efter hensigten og de fleste kom godt ind på den smalle spor ved Techno stykket. Herefter gik det med 1052 sving rund i skoven og de fleste kom godt mellem træerne, men enkelte skulle dog lige ud og mærke hvor grænserne for sporet er.. men alt i alt et super lækkert flow spor, som virkede godt til formålet.

Resultaterne for anden afdeling finder du >her< Der vil komme lidt fotos op vores Facebook side når vi modtager dem fra fotografen, så check siden i løbet af de kommende dage. Facebook siden finder du >her<

Næste afdeling køres i Blåbjerg om 14 dage – du kan tilmelde dig afdelingen >her< og husk at online tilmeldingen lukker lørdag kl. 16. Herefter er det muligt at eftertilmelde sig på dagen mod et mindre gebyr.

 Varde Cykelklub

Så er de praktiske informationer til 2. afdeling i Grusgraven klar

Kære ryttere,

Så er de praktiske informationer til anden afdeling af Vestergades Cykler MTB Cup 2019, som køres i Grusgraven søndag den 24/2 klar. Du finder dem på dette link >her<

Ruten er en spændende kombination af det orange og det sorte spor på en fed måde, og en del af ruten køres “baglæns” så vi henstiller til at man ikke kører løbsruten får den er opmærket lørdag før løbet!

Husk at parkeringen bedst sker ved Ny-Sø og at der så er ca. 300 meter til startområdet. I kan også parkere ved brandlinjen, men så er der noget længere at gå ned til start/mål.

Vi ses på søndag den 24/2 – og er du endnu ikke tilmeldt, så gøres dette via dette link inden lørdag den 23/2 kl. 16.00.

Så er første afdeling af Vestergades Cykler MTB Cup kørt i “garage”

Vores oprindelige post er desværre forsvundet, så du får lige en super kort re-cap her

Resultaterne for første afdeling finder du >her<

Afdelingen i Bordrup forløb til stor tilfredshed for alle deltagerne, da sneen i løbet af natten var smeltet, og ruten fremstod i rigtig fin stand. Vi har evalueret lidt første start og fremover vil der være en H50 start 10.01, således at vi kan undgå lidt at kø-problemerne når de tre klasser kører sammen, som i Bordrup

Ole Klemmensen, fmd.
MTB Udvalget, Varde Cykelklub

Så er de praktiske info klar til 1. afdeling i Bordrup den 27/1 2019

Kære ryttere,

Så er de praktiske informationer til første afdeling af Vestergades Cykler MTB Cup 2019, som køres i Bordrup på søndag den 27/1 klar. Du finder dem på dette link >her<

Ruten er fundet, og beskrevet under praktiske info/afdelinger. En del af ruten køres jo på den ny-renoverede del af sporet fra Tyskerpladsen til punkt nul, så det håber vi bliver til stor fornøjelse.

Husk at parkeringen er lidt væk fra stævne området, så du skal pakke dine ting i en stor taske og tage det hele med ned til stævnepladsen, hvor vi har opstillet et ekstra telt til omklædning og opbevaring af tasker (som foregår på eget ansvar). Da vi forventer at alle bakker os op til præmieoverrækkelsen,. så er det også en god ide at tage ekstra varmt tøj med til ventetiden, og måske lidt mønter til at købe frokosten hos Jyttes madbod, som jo traditionelt er velassorteret og billig!

Vi ses på søndag den 27/1- og er du endnu ikke tilmeldt, så gøres dette via disse to links:

Så er tilmeldingen åben for en ny sæson af Vestergades Cykler MTB Cup

Vestergades Cykler MTB Vinter Cup 2019 er klar – tilmeldingen er åben…

Der er flere nyheder til 2019 – vi opretter en U/19 klasse til de “unge vilde” som ikke vil køre den lange distance. På den måde håber vi at Motions klassen får en lidt roligere dynamik 😉
Der er en Dame 40 klasse og også en Motion 2, som kører kortere end motion 1. Motion 2 klassen er inspireret fra Club La Santa Cuppen, som har vist at der er et behov for denne klasse, så vi håber i bakker alle de nye tiltag op med en tilmelding!

Husk er der stor rabat ved at tilmelde sig cuppen (alle 3 afdelinger), og så deltager du også i lodtrækningen om et gavekort på kr. 10.000 til finalen.

Datoerne er:

  • 1. afdeling den 27/1 2019 – Bordrup
  • 2. afdeling den 24/2 2019 – Grusgraven
  • 3. afdeling den 10/3 2019 – Blåbjerg

God fornøjelse

Varde Cykelklub
MTB Udvalget

Vi åbner tilmeldingen ca. 1. december 2018, men her er datoerne for 2019

Vestergades Cykler MTB Vinter Cup – følgende datoer er fast sat for 2019:

1. afdeling den 27/1 2019 – Bordrup

2. afdeling den 24/2 2019 – Grusgraven

3. afdeling den 10/3 2019 – Blåbjerg

Det er både en U/19 klasse og en D40 klasse – samt en Herre Motion 2 (2 omgange) klasse til 2019 udgaven af Vestergades Cykler MTB Cup

Tilmeldingen åbner ca. 1. december 2018

“Den fede dame har sunget” – Finalen er kørt, tak for en fin Vestergades Cykler Vinter Cup

Finalen i Blåbjerg er kørt, og podie placeringerne er velfortjent fordelt til de rigtige ryttere.. Ruten får meget ros, da den havde lige præcis det flow og den hårdhed, som man skal bruge til et “langt” løb.
Tak for alle de fine roser vi får fra alle deltagerne, det giver os mod på at overveje endnu en sæson med cuppen…

Resultaterne for dagens afdeling finder du >her<
Cup resultatet for alle tre afdelinger finder du >her<

Nu vil vi evaluere vores oplevelser, og tænke igennem hvordan vi måske kan gøre cuppen endnu mere attraktiv for rytterne i vores rekrutteringsområde.
I “gamle dage” tiltrak vi jo ryttere fra den halve Jylland og Fyn, men med alle de “nye” cups og løb der afholdes rundt om i landet – også her gennem vinteren, så er vi faktisk meget tilfredse med at afholde en cup med +/- 200 ryttere.
Vores setup kan bare nemt rumme 3-350, så har du en ide til hvordan vi kan tiltrække flere ryttere, så send konstruktiv kritik til os på mtb@vardecykelklub.dk

Skabelonen for cuppen, hvor vi starter i én samlet start kl. 10 og er færdige mellem 12 og 13 er vigtig for os. Men vi vil gerne have feedback på ruter, information, tilgængelighed osv.
Og så er altid åbne for nye klasser, men er forsigtige med for mange og for små klasser, da det kan blive lidt patetisk med et cup podie, hvor der mangler en mand, fordi der ikke er tre, som kører alle tre afdelinger… men vi har testet H60 i år, og skal lige evaluere den, og håber den kan overleve.. Så har vi har fået forslag om at lave en U/19 til erstatning for den U/17 som vi droppede i år. Det kunne måske løse den udfordring vi har med at de “unge licens løver” kører motion fordi Sport distancen er for lang for de unge ryttere under 19 år.

Vi ser på det, og I hører nærmere i december 2018, når vi satser på at komme med rammerne for den nye cup.

Ole Klemmensen, fmd.
MTB Udvalget, Varde Cykelklub

Alle B&U ryttere på podiet til en erindringsgave fra Vestergades Cykler