Afdeling #1 Bordrup

Opdaterede informationer kommer ca. 8 dage før eventet.
Herunder kan du se sidste års info

Afdeling 1 Bordrup, Oksbøl den 27. januar 2019 kl. 10.00 (opdateret den 24/1 2019)

 • Lokalitet & parkering:
  Bordrup Klitplantage ligger mellem Vejers Havvej og Blåvandvej. GPS adresse er Blåvandvej 91, 6840 Oksbøl, men du skal køre frem til Bordrupvej, og parkere på den store græsmark på hjørnet. Den er forholdsvis stabil, og det er det bedste sted for ALLE at parkerer.

  Tag dit skiftetøj med ned til målområdet, da der er ca. 1.5 km fra p-pladsen til stævneområdet, som ligger ved Punkt 100 og Mindestenen. Vi har opsat opvarmet telt på pladsen, og vi opsætter teltpavilloner til omklædning.
  oversigtskort-bordrup

 • Rutebeskrivelse: Ruten til 1. afdeling af Vestergades Cykler Vintercup i Bordrup tager sit udgangspunkt i det blå spor med enkelte afstikkere.

  Starten går ved Mindestenen omkring Pkt 100, hvorfra du via Grusvejen ledes ind på singletracket og får de første højdemeter på bakkekammen omkring den normale start på ruten. Herfra går det videre af det Blå Spor, som giver masser af flow og hurtige sving, og hvor den gode rytter kan gøre en forskel ved at træde mange watt.

  Efter en lille tur op forbi bunkeren ca. halvvejs på ruten kommer der nogle tekniske passager med et par hårde opkørsler på bagsiden af pkt. 100, hvoraf den ene normalt bruges som nedkørsel og rutens længste og sværeste opkørsel. Til slut skal du en tur forbi Pkt. 100 af 2 omgange, hvor den sidste giver mulighed for at sætte dine konkurrenter på den lange lige opkørsel op mod bunkeren, inden der afsluttes med en sjov nedkørsel og opløb på grusvejen.

  Total set får du ca. 6,7 km sjovt afvekslende spor med ca. 145 hm undervejs.

 • Antal omgange: 
  Sport: 4 omgange (ca. 75 min).
  Motion Herre, U/19 & H50: 3 omgange (ca. 60 min).
  Damer, D40, H60 & B&U U/15: 2 omgange (ca. 50 min).
  B&U U/11: 1 omgang (ca. 35 min).
   
 • Starttiderne er:
  10.00 Sport, U/19 & H50 opdelt, men på samme skud
  10.02 Herre Motion 1
  10.04 Dame Motion, Dame40, Herre Motion 2 & H60 i blandet opstilling på samme skud
  10.06 U/15 og U/11 på samme skud, men med U/11 opdelt og adskilt bagved U/15.
  Følg ubetinget vores starters anvisninger på startlinjen, da der kan ske lokale tilretninger.
   
 • Tidsplan:

  Kl. 8.45 – 9.40 Indskrivning/registrering. Du skal afhente dit startnummer til hver afdeling, så derfor skal du forbi check ind. På nummeret står dit chip nr. Check selv, at det er den korrekte chip, som du bruger til løbet. Chipnummer fremgår også af dit startnummer

  Kl. 10.00 Start for alle klasser.
  Starten organiseres således: Sport, U/19 & H50 opdelt, men på samme skud, så 2 minut efter starter Herre Motion 1, så 2 minut efter starter Dame Motion, Dame40, Herre Motion 2 & H60 i en samlet blandet opstilling på samme skud.
  Yderligere 2 minutter senere startes U/15 og U/11 på samme skud, men med U/11 opdelt og adskilt bagved U/15. Følg ubetinget vores starters anvisninger på startlinjen, da der kan ske lokale tilretninger.

  Kl. 12.00 Præmieoverrækkelse. Der er mindre præmier til et, to og tre i hver klasse samt lodtrækningspræmier blandt alle, som har deltaget i afdelingen. Du skal smide dit startnummer i den pink plastkasse på præmiepodiet, så vi kan trække lod blandt deltagerne. Man skal være fysisk tilstede for at modtage sin lodtrækningspræmie og vi forventer at ALLE deltager i præmieoverrækkelsen. Til finalen forventes der præmieoverrækkelse kl. 12.45, da der køres længere tid til denne afdeling.

  Herefter oprydning og nedtagning af rute – her er alle velkommen til at give en hånd med!

 • Specielle forhold:
  Der er opsat opvarmet telt og toiletvogn på pladsen. Vores kiosk er klar, og der er som altid masser af lækre tilbud at købe, så tag lidt penge med, og spar madpakken på søndag. Vores priser er yderst rimelige, og kvaliteten er i orden.

  Der er også opsat omklædnings pavilloner, hvor I kan opbevare jeres tasker og klæde om, så I ikke behøver køre frem og tilbage til p-pladsen ved Bordrupvej.