Afdeling #1 Bordrup

>> Opdateres ca. en uge før løbet <<

Afdeling 1 Bordrup, Oksbøl den 30. januar 2022 kl. 10.00 (opdateret den xx/xx/xxxx)

 • Lokalitet & parkering:
  Bordrup Klitplantage ligger mellem Vejers Havvej og Blåvandvej. GPS adresse er Blåvandvej 91, 6840 Oksbøl, men du skal køre frem til Bordrupvej, og parkere på den store græsmark på hjørnet. Den er forholdsvis stabil, og det er det bedste sted for ALLE at parkerer.

  Tag dit skiftetøj med ned til målområdet, da der er ca. 1.5 km fra p-pladsen til stævneområdet, som ligger ved Punkt 100 og Mindestenen. Vi har opsat opvarmet telt på pladsen, og vi opsætter teltpavilloner til omklædning.
  oversigtskort-bordrup

 • Rutebeskrivelse: 

  Ruten til 1. afdeling af Vestergades Cykler’s Vintercup i Bordrup tager sit udgangspunkt i det kendte spor, hvor vi har valgt at ”gå uden om” de værste nedkørsler, men stadig har fundet et par bakker, som kan bide lidt i køllerne.

  Starten går ved Mindestenen omkring Pkt. 100, hvorfra du via Grusvejen ledes ind på singletracket, hvor vi starter med ca. 1 km på et flowstykke, inden vi rammer en nyhed for cuppen, som er en “lille led Ejner” af en stigning op på bakkekammen, som løber ved den normale start på ruten. Herfra går det ned via en lille teknisk nedkørsel, som kan køres med sluppet bremse, hvis man mestrer teknikken.

  Så er det tid til at ”slappe” lidt af på den normale rute, hvor du kan nyde det store rutearbejde, der er foregået siden sidste løb herude. Du bliver ikke snydt for de kendte steder som ”bunkeren” og  Pkt. 0 inden du får endnu et flowstykke gennem skovbunden, hvor man enten kan give fuld gas eller samle kræfter til afslutningen på ”Store Ulv” og Pkt. 100, som udgør de sidste udfordringer inden en ny runde kan startes via Grusvejen forbi Mindestenen.

  Ruten er igen i år på ca. 6,7 km og du får fornøjelsen af små 100 hm på hver omgang. Hvis du har en profil på Strava, så kan du se ruten her: https://www.strava.com/segments/22583111

 •  
 • Antal omgange: 
  Sport: 4 omgange (ca. 75 min).
  Motion Herre, U/19 & H50: 3 omgange (ca. 60 min).
  Damer, D40, H60 & B&U U/15: 2 omgange (ca. 50 min).
  B&U U/11: 1 omgang (ca. 35 min).
   
 • Starttiderne er:
  10.00 Sport, U/19 & H50 opdelt, men på samme skud
  10.02 Herre Motion 1
  10.04 Dame Motion, Dame40, Herre Motion 2 & H60 i blandet opstilling på samme skud
  10.06 U/15 og U/11 på samme skud, men med U/11 opdelt og adskilt bagved U/15.
  Følg ubetinget vores starters anvisninger på startlinjen, da der kan ske lokale tilretninger.
   
 • Tidsplan:

  Kl. 8.45 – 9.40 Indskrivning/registrering. Du skal afhente dit startnummer til hver afdeling, så derfor skal du forbi check ind. På nummeret står dit chip nr. Check selv, at det er den korrekte chip, som du bruger til løbet. Chipnummer fremgår også af dit startnummer

  Kl. 10.00 Start for alle klasser.
  Starten organiseres således: Sport, U/19 & H50 opdelt, men på samme skud, så 2 minut efter starter Herre Motion 1, så 2 minut efter starter Dame Motion, Dame40, Herre Motion 2 & H60 i en samlet blandet opstilling på samme skud.
  Yderligere 2 minutter senere startes U/15 og U/11 på samme skud, men med U/11 opdelt og adskilt bagved U/15. Følg ubetinget vores starters anvisninger på startlinjen, da der kan ske lokale tilretninger.

  Kl. 12.00 Præmieoverrækkelse. Der er mindre præmier til et, to og tre i hver klasse samt lodtrækningspræmier blandt alle, som har deltaget i afdelingen. Du skal smide dit startnummer i den pink plastkasse på præmiepodiet, så vi kan trække lod blandt deltagerne. Man skal være fysisk tilstede for at modtage sin lodtrækningspræmie og vi forventer at ALLE deltager i præmieoverrækkelsen. Til finalen forventes der præmieoverrækkelse kl. 12.45, da der køres længere tid til denne afdeling.

  Herefter oprydning og nedtagning af rute – her er alle velkommen til at give en hånd med!

 • Specielle forhold:
  Der er opsat opvarmet telt og toiletvogn på pladsen. Vores kiosk er klar, og der er som altid masser af lækre tilbud at købe, så tag lidt penge med, og spar madpakken på søndag. Vores priser er yderst rimelige, og kvaliteten er i orden.

  Specielt til denne afdeling: Der er også opsat omklædnings pavilloner, hvor I kan opbevare jeres tasker og klæde om, så I ikke behøver køre frem og tilbage til p-pladsen ved Bordrupvej.