Afdeling #3 Blåbjerg

>> Opdateres ca. en uge før løbet <<

3. afdeling Blåbjerg, Henne Strand den 13. marts 2022 (opdateret xx-xx-xxxx)

Lokalitet & Parkering:
Start er på toppen af Blåbjerg ved p-pladsen. I kan parkere på Himmelvejen fra både syd og nord – samt nedenfor Blåbjerg på P-pladserne der.

Rutebeskrivelse:
Ruten er 9,7 km og har 185 højde/meter pr. omgang. Den er en god kombination af sort og hvidt spor og giver både godt flow og en del højdemeter. Vi kører igen kombinationen af de to dejlige bakker –  ned mod Vester Hennebysvej og hjem via High Speed tracket (nu opad) og forbi de tre bakker og ned til “tonnes bakke” hvorfra der køres hvid hjem til mål. Det bliver en god lang udfordring, som nok kan gøre lidt forskel for både raketter og motionisterne.

Vigtigt:  Det er jo en forholdsvis lang rute, så derfor er U/15 nedsat til en omgang, og U/11 føres ud på ruten og startes ca. 2 km fra start, så deres omgang bliver afkortet.

Rutens forløb kan kort beskrives således: Ruten starter fra P-pladsen på toppen af Blåbjerg, hvorefter der køres mest til dels hvid rute. Inden man kommer til asfaltvejen drejes der til venstre og ruten forløber på små skovstier inden den krydser himmelvejen. Fra Himmelvejen køres der en ny vej ned hvor der igen køres på hvid ved Steens flyvehop.

Herfra føles hvid om til Rævebjerget, hvor der først køres op af den “lange” hvorefter der køres ned af den nye hængekøje-nedkørsel hvor kun B-linjen i toppen vil være åben. 

Derefter køre ingen ind på hvid om til Kirstens-fald, hvor C-linjen kun vil være åben. Herfra går det hjem mod mål som beskrevet i indledningen. Det bliver en sjov rute så glæd dig.

Antal omgange: 
Sport: 4 omgange (ca. 110 min).
U/19: 3 omgange (ca. 90min).
Motion Herre 1 & H50: 3 omgange (ca. 90min).
Damer, D40, Herre Motion 2 & H60:  2 omgange (ca. 70 min).
B&U U/15: 1 fuld omgang (ca. 40 min).
B&U U/11: 1 afkortet omgang (ca. 35 min).

Starttiderne er:
10.00 Sport, U/19 opdelt, men på samme skud
10.01 H50
10.02 Herre Motion 1
10.04 Dame Motion, Dame40, Herre Motion 2 & H60 i blandet opstilling på samme skud
10.06 U/15
OBS: U/11 – samles ved start kl. 09.55 og føres af starter ud på ruten, hvor de startes ca. 2 km fra start, således at de kører en afkortet rute. Vi forventer at starten går på det “hemmelige” sted kl. 10.08, men det er meget vigtigt at U/11 rytterne er klar til at følges med starteren kl. 9:55. U/11 kører dermed en opkortet omgang.

Følg ubetinget vores starters anvisninger på startlinjen, da der kan ske lokale tilretninger.

Tidsplan:
Kl. 8.45 – 9.40 Indskrivning/registrering. Du skal afhente dit startnummer til hver afdeling, så derfor skal du forbi check ind. På nummeret står dit chip nr. Check selv at det er korrekt chip nummer, som du bruger til løbet.Kl. 10.00 Start for alle klasser.
Starten organiseres således:
Sport og  U/19. opdelt  men på samme skud, så 1 minut efter H50 og yderligere 1 minut efter starter Herre Motion 1.
Yderligere 2 minutter efter starter Dame Motion, Dame40, Herre Motion 2 & H60 i en samlet blandet opstilling på samme skud.
Yderligere 2 minutter senere startes U/15. Som beskrevet ovenfor, så har U/11 en speciel start, som foregår ude på ruten.

Kl. 12.45 Præmieoverrækkelse. Der er mindre præmier til et, to og tre i hver klasse samt lodtrækningspræmier blandt alle, som har deltaget i afdelingen. Man skal være fysisk tilstede for at modtage sin lodtrækningspræmie og vi forventer at ALLE deltager i præmieoverrækkelsen.
Til finalen forventes der præmieoverrækkelse kl. 12.45, da der køres længere tid til denne afdeling.

Specielle forhold:
Vi har opvarmet telt på pladsen, og Jyttes Vinter bod er slået op, så der er mulighed for at købe kaffe, kage, suppe, sandwichs og meget andet.Vi prøver at afholde præmieoverrækkelsen så hurtigt som muligt, og sætter pris på at I bakker os op ved denne.

Husk det er til finalen at vi trækker lod om hovedpræmien, som er et gavekort på kr. 10.000 til Vestergades Cykler. Alle cup tilmeldte kan vinde præmien, men skal være på pladsen når den udtrækkes. Kun rutenedtagere, som løbsledelsen har styr på, vil være undtaget fra denne regel.

Vi ses til finalen i Blåbjerg.