Anden afdeling blev kørt i flot vintervejr – med et snert af forår i luften…

Anden afdeling blev kørt på en kombination af sort og orange sport i grusgraven, og som et spændende “twist” blev 80-85% kørt modsat den normale kørselsretning. Det er naturligvis KUN i forbindelse med cykelløb  det er muligt at anvende sporet på den måde!

Men efter en kold morgen med lidt nattefrost, så skinnede solen med fuld blus kl. 10, og vi fik sendt godt 210 ryttere afsted på startloop’et, som virkede efter hensigten og de fleste kom godt ind på den smalle spor ved Techno stykket. Herefter gik det med 1052 sving rund i skoven og de fleste kom godt mellem træerne, men enkelte skulle dog lige ud og mærke hvor grænserne for sporet er.. men alt i alt et super lækkert flow spor, som virkede godt til formålet.

Resultaterne for anden afdeling finder du >her< Der vil komme lidt fotos op vores Facebook side når vi modtager dem fra fotografen, så check siden i løbet af de kommende dage. Facebook siden finder du >her<

Næste afdeling køres i Blåbjerg om 14 dage – du kan tilmelde dig afdelingen >her< og husk at online tilmeldingen lukker lørdag kl. 16. Herefter er det muligt at eftertilmelde sig på dagen mod et mindre gebyr.

 Varde Cykelklub