“Den fede dame har sunget” – Finalen er kørt, tak for en fin Vestergades Cykler Vinter Cup

Finalen i Blåbjerg er kørt, og podie placeringerne er velfortjent fordelt til de rigtige ryttere.. Ruten får meget ros, da den havde lige præcis det flow og den hårdhed, som man skal bruge til et “langt” løb.
Tak for alle de fine roser vi får fra alle deltagerne, det giver os mod på at overveje endnu en sæson med cuppen…

Resultaterne for dagens afdeling finder du >her<
Cup resultatet for alle tre afdelinger finder du >her<

Nu vil vi evaluere vores oplevelser, og tænke igennem hvordan vi måske kan gøre cuppen endnu mere attraktiv for rytterne i vores rekrutteringsområde.
I “gamle dage” tiltrak vi jo ryttere fra den halve Jylland og Fyn, men med alle de “nye” cups og løb der afholdes rundt om i landet – også her gennem vinteren, så er vi faktisk meget tilfredse med at afholde en cup med +/- 200 ryttere.
Vores setup kan bare nemt rumme 3-350, så har du en ide til hvordan vi kan tiltrække flere ryttere, så send konstruktiv kritik til os på mtb@vardecykelklub.dk

Skabelonen for cuppen, hvor vi starter i én samlet start kl. 10 og er færdige mellem 12 og 13 er vigtig for os. Men vi vil gerne have feedback på ruter, information, tilgængelighed osv.
Og så er altid åbne for nye klasser, men er forsigtige med for mange og for små klasser, da det kan blive lidt patetisk med et cup podie, hvor der mangler en mand, fordi der ikke er tre, som kører alle tre afdelinger… men vi har testet H60 i år, og skal lige evaluere den, og håber den kan overleve.. Så har vi har fået forslag om at lave en U/19 til erstatning for den U/17 som vi droppede i år. Det kunne måske løse den udfordring vi har med at de “unge licens løver” kører motion fordi Sport distancen er for lang for de unge ryttere under 19 år.

Vi ser på det, og I hører nærmere i december 2018, når vi satser på at komme med rammerne for den nye cup.

Ole Klemmensen, fmd.
MTB Udvalget, Varde Cykelklub

Alle B&U ryttere på podiet til en erindringsgave fra Vestergades Cykler