Finalen 2020 blev kørt på et fedt spor, med masser af glade mennesker og uden (ret meget) regn!

Med 208 mand over startmåtterne, så var dagens finale i Blåbjerg yderst velbesøgt og udover de flotte podie placeringer i hhv. dagens finale og overalt, så gik Morten Slot Dalgaard fra Team Smadderhovederne hjem med gavekortet på kr. 10.000 til Vestegades Cykler – stort tillykke! 

Ruten var som lovet hård “på den gode måde” og alle fik vist et rigtig godt cykelløb på en meget fin og tør rute. Vi vil igen gerne takke vores venner i Blue Mountain for at holde sporet så flot, selvom der er en masse udfordringer med skovmaskiner og massiv slidtage af ryttere, som kører selvom det er meget vådt! Men sporet holder jo flot til det, så måske derfor at vi tiltrækkes til Blåbjerg!

Tak til alle for at udvise agtpågivenhed omkring det forhøjede sikkerhed omkring smittefare, og tak for at I alle er omhyggelige med at montere jeres chip korrekt, det gør det bare så meget nemmere at få de korrekte resultater klar hurtigt!

Betina Jakobsen har taget en masse fine billeder, som du kan se på vores facebook side : https://www.facebook.com/vestergadescyklermtbcup

Resultaterne for finalen og overalt finder du >her<

Ole Klemmensen, fmd.
MTB Udvalget, Varde Cykelklub

Podiet fra Finalen:

Podiet fra Overalt cuppen