Så er anden afdeling af Vestergades Cykler MTB Cup i kassen…

Det er ingen hemmelighed, at mange i Danmark har udfordringer med det “våde vejr” vi har for tiden, og efter ruteopsætning og klargøring i går, så var det meget kærkommen at det så ud til at vi ville få tørvejr frem til søndag formiddag, så vi kunne køre anden afdeling på et spor, som ikke ligefrem lå under vand!

Det lykkes jo delvis! Alle vores anstrengelser med at grave afvandingskanaler og sikre sporet i går, det virkede – og opvarmningen på sporet viste at ruten er fantastisk når den blot får 12 timer med nogenlunde tørvejr.
Desværre begyndte det jo at regne, mens vi linede op til start kl. 10, og langsomt men sikkert blev sporet mere og mere glat. De fleste formåede at køre et godt og sikkert cykelløb, men desværre havde vi den førende sportsrytter, som gled ud i et træ, og brækkede kravebenet – og en anden sportsrytter, som ramte “bommen” ved p-pladsen og blev revet af cyklen, men kørte færdig – for derefter at få rigtig ondt, og senere er det på skadestuen konstateret at underarmen er revnet! Øv, men god bedring til alle der fik knubs i dag! 
Passagen ved p-pladsen har vi efterfølgende taget op til evaluering og vi finder en anden løsning til næste år!

Tak fordi I alle mødte op og deltog. Fedt at alle er omhyggelige med chip montage og check at det er den korrekte chip I kører med. Vi havde en enkelt, som ikke blev læst fordi chippen er blevet defekt – men ellers har alle vist få de tider, som de fortjener!

Henning Jessen har taget en masse fine billeder, som du kan se på vores facebook side : https://www.facebook.com/vestergadescyklermtbcup

Resultaterne for første afdeling finder du >her<

Tilmelding til næste afdeling finder du her: https://www.sportstiming.dk/event/6360

Ole Klemmensen, fmd.
MTB Udvalget, Varde Cykelklub