Så er de praktiske informationer til anden afdeling i Grusgraven (Sdr. Plantage, Varde) slået op..

Kære ryttere,

Så er de praktiske informationer til anden afdeling af Vestergades Cykler MTB Cup 2023, som køres i Grusgraven, Sdr. Plantage i Varde søndag den 26/2 2023 klar. Du finder dem på dette link >her<

Ruten er en spændende kombination af det blå og det røde spor på en fed måde, og en del af ruten køres “baglæns” så vi henstiller til at man ikke kører løbsruten før den er opmærket lørdag før løbet!

Husk at parkeringen bedst sker ved Ny-Sø og at der så er ca. 300 meter til startområdet. I kan også parkere ved brandlinjen, men så er der noget længere at gå ned til start/mål.

Vi ses på søndag den 26/2 – og er du endnu ikke tilmeldt, så gøres dette via dette link inden lørdag den 25/2 kl. 19.00.

Fra ca. kl. 20 åbner vi for eftertilmelding igen og du kan EFTERTILMELDE dig mod et ekstra gebyr på kr. 50,00 og du får tildelt et eftertilmeldingsnummer, som er universal for alle, og altså ikke indikerer din klasse. Du vil modtage en mail med dit startnummer, og køber du chip i processen, så er den pakkes med dit startnummer, som du henter i check ind