Så er finalen kørt – Keld vandt gavekortet, og alle vi andre fik også kørt noget godt MTB i Blåbjerg

Så er finalen afviklet, og set over alle tre afdelinger, så syntes vi at det har været en en god sæson for Vestergades Cykler MTB Cup. Vejret har været til at forholde sig til, og deltager antallet er nogenlunde som sidste år. Med det massive tilbud af MTB løb over hele landet, så er det efterhånden svært at trække rigtig mange ekstrerne deltagere til denne type løb, så på den front er vi egentlig tilfredse – og er super glade for at se at der både er folk nordfra – østfra og sydfra, som vælger at komme til Varde.

Vi havde i år opgraderet det tekniske niveau på ruterne lidt. Det er sket fordi vi har set at den gennemsnitlige deltager efterhånden er ret god til at køre på både ned- og opkørsler, og det gør jo løbene lidt sjovere, at der er lidt sektioner, hvor vi alle skal “tage os lidt sammen”.

Dagens løb er jo traditionelt vores “husmands maraton” distance, og med køretider mellem 2 og 3 timer, så kan det måske siges at sådan et løb lidt “midt i mellem” – ikke rigtig langt – og ikke rigtigt kort, men vores fornemmelse er at et rigtig maraton vil blive for stor en mundfuld for 50% af vores deltagere i cuppen – og med det deltager antal vi har, så vil det nok også blive lidt ensomt de sidste to omgange, hvis vi skulle køre en time mere end i dag. Rigtig mange fortalte os, at de havde kørt sidste omgang “mutters alene”, så vi håber I er enige i at køretiden er god for løbet.

Vi håber du er frisk til at deltage igen til næste sæson

God sommer,
Varde Cykelklub

Vinder af gavekortet på kr. 10.000 blev Keld Bøgh Rasmussen

Vinder af gavekortet - Keld Bøgh Rasmussen

Dagens finale:

Overalt resultat: