Så er vi klar med en ny sæson af Vestergades Cykler MTB Cup

Så har vi åbnet for tilmeldingen og alle info er klar! Der er som altid gode penge at spare ved at tilmelde sig til den samlede cup. Du får faktisk en afdeling gratis ved at gøre det, ligesom du deltager i lodtrækningen om et gavekort på kr. 10.000, som der udloddes til finalen.

Vi har lidt nyheder til 2018. Vi kører fortsat i de samme skove, men vi gør runderne lidt mere varieret, således at det burde være lidt nemmere at overhale hinanden – så vores mål er at veksle mellem teknisk singletrack og grusvej på lidt flere steder end tidligere.

Vi dropper fremover U/17 klassen, så de skal finde plads i enten Herre Motion eller Sports klassen, men derimod opretter vi en Herre 60 klasse, som kører to omgange ligesom Dame motion rytterne.

Så vil vi også gerne slå fast at Sport klassen er for både herrer og damer, så ønsker man lidt længere løb end dame motion, så tilmeld dig i sport. Der præmieres ikke særskilt for kvinder/piger i Sport, U/15 og U/11.

Vi fastholder de samme lave priser på deltagelsen, men der ændres lidt i den måde vi afregner tidtagningsgebyret på, så fremover vil der i “check ud” forløbet blive tillagt kr. 15,00 pr. deltager samt eventuelle variable kortomkostninger, hvis du betaler med andet end dankort, som er gratis at anvende.

God fornøjelse, og håber vi ses på sporet i skønt vinter vejr!