Så fik vi årets første (største) portion singletrack – med kryds og slange…..

136 ryttere stod på startstregen til dagens afdeling af Vestergades Cykler MTB Cup i Grusgraven. Solen skinnede, frosten knitrede og vores spor var lyn-hurtige!

De ansvarlige for denne afdeling var de to legendariske singletrack elskere “Kaj Singletrack” og Rene Plauborg, som havde besluttet at lange “træde stykker” og grusveje i modvind, det er ikke det “pigerne” kan lide… Så de får da bare en rute på 6,1 km med 94,5% singletrack – og det fik vi..

Når jeg hørte på kommentarerne ved målområdet, så var det en godt valg, og tusind tak for alle roserne for afviklingen, ruten og setuppet.

Ruten blev jo lidt for hurtig, så køretiderne blev lige i underkanten af det planlagte, men alt i alt så er det vist indenfor den tolerance vi kan arbejde med. Tak til alle tilskuere for  at heppe os op ad Udkig og ned igen.. De var da et mega fedt løb!

Vi hørte desværre også lidt kommentarer om at nogle omgangsryttere følte sig lidt “pressede” af de hurtigste, og at der i perioder blev heppet lidt rigeligt fra baghjul – som en sagde.. “der kom nogle fyre op bagfra, og ville forbi, men der var ikke plads til at vi kunne trække ud – så begyndte de at heppe helt vildt – kør, kør, kør… – Hvad pokker tror de egentlig vi prøvede på hele vejen rundt?”..

Vi skal nok lige minde hinanden om, at både raketterne – men også dem der overhales med en omgang skal udvise lidt “konduite” for at sådanne mix motions løb kan afvikles tilfredsstillende,  – så det husker vi lige hinanden på igen!

Resultaterne finder du på https://www.sportstiming.dk/event/5050/results

Næste afdeling køres i Blåbjerg den 11/3, og tilmeldingen til denne afdeling finder du på https://www.sportstiming.dk/event/5051

Der kommer lidt fotos fra Rasmus Bohnensach på FB siden senere

U/11

U/15

Damer

H60

H/50

Sport