Afdeling #1 Bordrup, Oksbøl

Afdeling 1 Bordrup, Oksbøl den 28. januar 2024 kl. 10.00

 • Bordrup Klitplantage ligger mellem Vejers Havvej og Blåvandvej. GPS adresse er Blåvandvej 91, 6840 Oksbøl, men du skal køre frem til Bordrupvej, og parkere på den store græsmark på hjørnet. Den er forholdsvis stabil, og det er det bedste sted for ALLE at parkerer.Tag dit skiftetøj med ned til målområdet, da der er ca. 1.5 km fra p-pladsen til stævneområdet, som ligger ved Punkt 100 og Mindestenen. Vi har opsat opvarmet telt på pladsen, og vi opsætter teltpavilloner til omklædning.
 • Rutebeskrivelse: Ruten til 1. afdeling af Vestergades Cykler’s Vintercup i Bordrup tager sit udgangspunkt i det kendte spor, hvor vi har valgt at ”gå uden om” de værste nedkørsler, men stadig har fundet et par bakker, som kan bide lidt i køllerne.Ruten er igen i år på ca. 8,1 km og du får fornøjelsen af små 116hm på hver omgang.
 • Antal omgange:
  Sport: 4 omgange (ca. 75 min).
  Motion Herre 1, U/19 & H50: 3 omgange (ca. 60 min).
  E-Bike (m/k), Motion Herre 2, Damer, H60 & B&U U/15: 2 omgange (ca. 50 min).
  Starttiderne er:
  10:00 Sport, U/19 opdelt i to grupper
  10:01 H50
  10:02 Herre Motion 1
  10:03 E-Bike (m/k)
  10:04 Dame Motion, Herre Motion 2 & H60 i blandet opstilling på samme skud.
  10:06 U/15
  Følg ubetinget vores starters anvisninger på startlinjen, da der kan ske lokale tilretninger.
 • Tidsplan:Kl. 8.45 – 9.40 Indskrivning/registrering. Du skal afhente dit startnummer til hver afdeling, så derfor skal du forbi check ind. På nummeret står dit chip nr. Check selv, at det er den korrekte chip, som du bruger til løbet. Chipnummer fremgår også af dit startnummerKl. 10.00 Start jvf. ovenståendeKl. 12.00 Præmieoverrækkelse. Der er mindre præmier til et, to og tre i hver klasse samt lodtrækningspræmier blandt alle, som har deltaget i afdelingen. Du skal smide dit startnummer i den pink plastkasse på præmiepodiet, så vi kan trække lod blandt deltagerne. Man skal være fysisk tilstede for at modtage sin lodtrækningspræmie og vi forventer at ALLE deltager i præmieoverrækkelsen. Til finalen forventes der præmieoverrækkelse kl. 12.45, da der køres længere tid til denne afdeling.

  Herefter oprydning og nedtagning af rute – her er alle velkommen til at give en hånd med!

 • Specielle forhold:
  Der er opsat opvarmet telt og toiletvogn på pladsen. Vores kiosk er klar, og der er som altid masser af lækre tilbud at købe, så tag lidt penge med, og spar madpakken på søndag. Vores priser er yderst rimelige, og kvaliteten er i orden.Specielt til denne afdeling: Der er også opsat omklædnings pavilloner, hvor I kan opbevare jeres tasker og klæde om, så I ikke behøver køre frem og tilbage til p-pladsen ved Bordrupvej.