Afdeling #3 Blåbjerg, Henne

Lokalitet & Parkering:
Start er på toppen af Blåbjerg ved p-pladsen. I kan parkere på Himmelvejen fra både syd og nord – samt nedenfor Blåbjerg på P-pladserne langs Blåbjergvej.

Rutebeskrivelse:
Ruten er 10,5 km og har 249 højde/meter pr. omgang. Den er en god kombination af rødt og blåt spor og giver både godt flow og en del højdemeter. Vi kører en del ikoniske stigninger, hvor bl.a. “Den Døde Måge”, “Bergs hule”, “Zig Zag opad”, “Hængekøjen opad”, “High speed stykket” og “interval bakken” indgår. Der er også en del nedad, men intet vildt – udfordringerne bliver på bakkerne – ikke at det er teknisk svære, men der skal trædes en “god pedal”.

De to ruteplanlæggere (Lars Storgaard & Henrik Schmidt) vurderer at en omgang vil tage mellem 35-40 min og som udgangspunkt fastholder vi præmieoverrækkelsen 12:45, men den kan jo blive skubbet lidt, hvis køretiderne snyder os. Det bliver en god lang udfordring, som nok kan gøre lidt forskel for både raketter og motionisterne.

Antal omgange: 
Sport: 4 omgange (ca. 120+min).
U/19: 3 omgange (ca. 90+min).
Motion 1 & H50: 3 omgange (ca. 90min).
Damer, Herre Motion 2 & H60:  2 omgange (ca. 80 min).
B&U U/15: 1 fuld omgang (ca. 40 min).

Starttiderne er:
10.00 Sport, U/19 opdelt, men på samme skud
10.01 H50
10.02 Motion 1
10.04 Dame Motion, Herre Motion 2 & H60 i blandet opstilling på samme skud
10.06 U/15
Følg ubetinget vores starters anvisninger på startlinjen, da der kan ske lokale tilretninger.

Tidsplan:
Kl. 8.45 – 9.40 Indskrivning/registrering. Du skal afhente dit startnummer til hver afdeling, så derfor skal du forbi check ind. På nummeret står dit chip nr. Check selv at det er korrekt chip nummer, som du bruger til løbet.
Kl. 10.00 Start for alle klasser.
Kl. 12.45 Præmieoverrækkelse. Der er mindre præmier til et, to og tre i hver klasse samt lodtrækningspræmier blandt alle, som har deltaget i afdelingen. Man skal være fysisk tilstede for at modtage sin lodtrækningspræmie og vi forventer at ALLE deltager i præmieoverrækkelsen.
Til finalen forventes der præmieoverrækkelse kl. 12.45, da der køres længere tid til denne afdeling.

Specielle forhold:
Vi har opvarmet telt på pladsen, og Jyttes Vinter bod er slået op, så der er mulighed for at købe kaffe, kage, suppe, sandwichs og meget andet. Vi prøver at afholde præmieoverrækkelsen så hurtigt som muligt, og sætter pris på at I bakker os op ved denne.

Husk det er til finalen at vi trækker lod om hovedpræmien, som er et gavekort på kr. 10.000 til Vestergades Cykler. Alle cup tilmeldte kan vinde præmien, men skal være på pladsen når den udtrækkes. Kun rutenedtagere, som løbsledelsen har styr på, vil være undtaget fra denne regel.

Vi ses til finalen i Blåbjerg.