Velkommen til 2024

Kære alle,

Så er vi klar med en ny omgang Vestergades Cykler MTB Cup, som køres i januar, februar og marts 2024. Vi kører de samme tre spor, som de seneste år – nemlig Bordrup i Oksbøl, Grusgraven i Varde og Blåbjerg i Henne.

Som noget nyt navngiver vi klasserne lidt anderledes, så der nu er en Motion m/k 4 omgange klasse, der er en Motion m/k 3 omgange klasse – samt U/19 også m/k på 3 omgange og E-Bike m/k og U/15 m/k på 2 omgange. Så er der nogle “køns specifikke” klasser – Damer, H50, H60.

Vi håber at flere af de “hurtige” Motions ryttere vil vælge 4 omgange klassen, så vi får lidt mere “dynamik” i den klasse, hvor man jo absolut får mest for pengene :-). At vi åbner mange af klasserne for “uni sex” er for at give rytterne friheden til at vælde den distance der er mest optimal. Klasserne D40 og U/11 udgår på grund af får svag tilmelding et par år. Når vi igen fornemmer behovet, så kan de åbnes igen.

Som noget nyt, så skal der til 2024 køres med personlige nummerplader for de cup tilmeldte ryttere. Vi anvender altså IKKE længere IPICO Skochips til denne cup.
Det betyder at i får udleveret en kraftig nummerplade med chip monteret, som I skal genbruge til alle afdelinger. Glemmer du dit nummer, så kan du købe et erstatnings 8000 nummer for kr. 25,00 og det kan så KUN anvendes til den afdeling det købes. Så pas på dit CUP nummer. Læs mere om regler og procedure for startnummeret under proportionerne.

Vi håber I vil tilmelde jer løbsserien når tilmeldingen åbner den 22/10 2023

Varde Cykelklub,
MTB Udvalget