Kategoriarkiv: Uncategorized

Vestergades Cykler MTB Cup fortsætter i 2025

MTB Udvalget i Varde Cykelklub har afholdt møde, og der er Vestergades Cykler MTB Cup blevet evalueret. Vi er meget tilfredse med afviklingen og konceptet, så derfor er det besluttet at vi fortsætter i 2025 med de tre afdelinger og de samme klasser som i 2024.

Tilmeldingen åbner og der kommer opdaterede propotioner m.v. i oktober/november. Det orienterer vi om via maillisten og FB.

  • Datoerne er:
    Afdeling 1 – Bordrup 26/1 2025
    Afdeling 2 – Grusgraven 23/2 2025
    Afdeling 3 – Blåbjerg 9/3 2025

Finalen er kørt! Alle fik vist “noget for pengene” / Flot dag i Blåbjerg

Med frisk østenvind og en god “chill faktor” så blev finalen et godt bevis på at marts er omskiftelig – endelig tørvejr og perfekte spor, men relativt frisk at en af vores U/19 ryttere tog den i kort trøje uden polster!

Sidste afdeling er traditionelt lidt længere end de to første afdelinger, og mange havde jo været skeptisk for de 10.15 km og 250hm pr. omgang, men set retrospektivt, så var der jo ikke noget at “pive over” – alle kørte jo flot og bakkerne blev “spist i små bidder” og vupti, så var vi alle igennem.

Vinderne blev fundet i både cuppen og for finale afdelingen, og resultaterne kan du se her:
Resultat af finalen 2024 i Blåbjerg: https://www.sportstiming.dk/event/13261/results
Resultat af den samlede cup 2024: https://www.sportstiming.dk/event/13261/points

Der kommer VCK billeder på https://www.facebook.com/vestergadescyklermtbcup i løbet af aftenen.
Vi havde også besøg af fotograf Claus Bagger, som også har delt sine billeder på: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=FreelancebyCB&set=a.1150206043019581

Tillykke til Jan Nielsen som vandt gavekortet på de 10.000 til Vestergades Cykler – den gjorde lykke!

Vi håber at i er friste til en ny omgang Vestergades Cykler MTB Cup 2025 – følg med på vores facebook side og hjemmeside – de nye proportioner m.v. er nok klar i december 2024.

Varde Cykelklub

Frisk fyr i korte ærmer!

 

2. afdeling er kørt, og alle kom igennem uden at svømme…

Kære alle,

Så fik vi afviklet anden afdeling af Vestergades Cykler MTB Cup, som blev kørt på enhård rute i Grusgraven. Sporet var som sådant ret fast, men det er klart de massive mængder vand gav nogle vandpytter, som skulle forceres, og i forbindelse med skovarbejde, så havde maskinerne også sørget for nogle mudder sektioner til os – man kan vel sige at der var “lidt af hvert til os”

Vi oplevede god stemning på pladsen og sporet, og er meget glade for at i bakker os op med fremmøde, selvom vejrmeldingen var noget grå! Men faktisk, så var det jo tørvejr fra kl. 8:30 til 12:15 og kun det sidste nedtagning måtte ske i lidt regn, så vi slap vist okay gennem.

Det nye system med tidtagningschip i nummerpladerne  ser ud til at virke. Det er vigtigt at i lige bruger 2 min. på at checke jeres visning på “chip tjekket” – for den opdager når nogen har genbrugt et “enkelt afdelings nummer” eller andre “fejl 40 situationer”. Vi havde nogle få læsninger, der smuttede, men de er manuelt indsat. Er der yderligere så skriv til os på time@vardecykelklub.dk

Vinderne af dagens afdeling kan du se på https://www.sportstiming.dk/event/13260/results
Den samlede cup stilling finder du på https://www.sportstiming.dk/event/13260/points

Tilmeldingen til 3. afdeling i Blåbjerg er åben og findes på: https://www.sportstiming.dk/event/13260 Der vil komme lidt fotos på vores facebook side når vi modtager dem – den finder du på https://www.facebook.com/vestergadescyklermtbcup

Ole Klemmensen,
formand MTB Udvalget i Varde Cykelklub

Flot cykelløb i Bordrup – så er vi i gang!

Kære alle,

Så fik vi afviklet første afdeling af Vestergades Cykler MTB Cup, som blev kørt på en spændende og hård rute i Bordrup. Vi ved jo fra tidligere at I er seje og ikke piver når der findes lidt højdemeter og enkelte tekniske passager frem – det giver jo cuppen lidt kant, så tak for de finde reaktioner vi modtog på pladsen.

Det nye system med tidtagningschip i nummerpladerne ved vi jo virker, så nu er det bare spændende om i kan huske jeres CUP nummerplade til de næste afdelinger. Som sagt til præmieoverrækkelsen så bliver der en mulighed for at købe et erstatningsnummer for kr. 25,00 på mobilepay, men vi håber i alle vil huske nummerpladen!

Vinderne af dagens afdeling kan du se på https://www.sportstiming.dk/event/13259/results

Tilmeldingen til 2. afdeling i Grusgraven er åben og findes på: https://www.sportstiming.dk/event/13260Der vil komme lidt fotos på vores facebook side når vi modtager dem – den finder du på https://www.facebook.com/vestergadescyklermtbcup

Ole Klemmensen,
formand MTB Udvalget i Varde Cykelklub

2023 Finalen er kørt, vejret spillede med os, men viste også “lidt tænder” til sidst

Kære alle,

Tak for at holde ud til præmieoverrækkelsen det var en lang og kold omgang, men det tager bare tid når der er 11 klasser, som skal på podiet til både dagens afdeling og den samlede cup, men det var tiden værd – ikke mindst for Jette Vinter, som var cup tilmeldt, og gennemførte alle tre afdelinger i fin stil – og til sidst vandt gavekortet på 10t til Vestergades Cykler i Varde.

Glæden var umiddelbar og stor, så stort tillykke til Jette!

Finalen blev kørt på en lidt længere rute end de to første afdelinger, og det giver jo et andet cykelløb når det det også er de længere bakker, som var jævnt fordelt på de 9.5 km. Vinderne af dagens afdeling kan du se på https://www.sportstiming.dk/event/11544/results. Stort tillykke til alle podie rytterne, og vinderne af den samlede cup blev også hædret og her kan du se resultatet her: https://www.sportstiming.dk/event/11544/points

Vi fik hurtigt pakket ruten ned, og pladsen ryddet op. Der var massiv besøg i vores telt, og Jytte og Kirsten melder om godt salg. Vi oplevede en masse dejlige smil og fik en del kommentarer om at det er et godt event vi laver, så mon ikke vi kører igen i 2024. Nu vil vi evaluere dybere hvad vi kan gøre med det meget små felter vi desværre ser i enkelte klasser – og hvor vi nok skal være ærlige og sige at det er lidt “overkill” at vi kører med fuld podie, men på den anden side, så vil vi også gerne hylde vores vindere og håbe at det smitter af, og der kommer flere deltagere. Vi så en nedgang på ca. 30% i deltager antallet til denne sæson, og det kalder jo i det mindste på en grundig evaluering – men os, som kørte med havde jo en fest, og det er jo det som tæller!

Tak for i år, og vi ses til Club La Santa MTB Cuppen 2023, som er klar, og tilmeldingen åben: https://mountainbikecup.dk. Der kommer også et motionsløb i forbindelse med Shimano Ligaen i juni, og den kan du tilmelde dig her: https://www.sportstiming.dk/event/12136

Ole Klemmensen,
formand MTB Udvalget i Varde Cykelklub