2023 Finalen er kørt, vejret spillede med os, men viste også “lidt tænder” til sidst

Kære alle,

Tak for at holde ud til præmieoverrækkelsen det var en lang og kold omgang, men det tager bare tid når der er 11 klasser, som skal på podiet til både dagens afdeling og den samlede cup, men det var tiden værd – ikke mindst for Jette Vinter, som var cup tilmeldt, og gennemførte alle tre afdelinger i fin stil – og til sidst vandt gavekortet på 10t til Vestergades Cykler i Varde.

Glæden var umiddelbar og stor, så stort tillykke til Jette!

Finalen blev kørt på en lidt længere rute end de to første afdelinger, og det giver jo et andet cykelløb når det det også er de længere bakker, som var jævnt fordelt på de 9.5 km. Vinderne af dagens afdeling kan du se på https://www.sportstiming.dk/event/11544/results. Stort tillykke til alle podie rytterne, og vinderne af den samlede cup blev også hædret og her kan du se resultatet her: https://www.sportstiming.dk/event/11544/points

Vi fik hurtigt pakket ruten ned, og pladsen ryddet op. Der var massiv besøg i vores telt, og Jytte og Kirsten melder om godt salg. Vi oplevede en masse dejlige smil og fik en del kommentarer om at det er et godt event vi laver, så mon ikke vi kører igen i 2024. Nu vil vi evaluere dybere hvad vi kan gøre med det meget små felter vi desværre ser i enkelte klasser – og hvor vi nok skal være ærlige og sige at det er lidt “overkill” at vi kører med fuld podie, men på den anden side, så vil vi også gerne hylde vores vindere og håbe at det smitter af, og der kommer flere deltagere. Vi så en nedgang på ca. 30% i deltager antallet til denne sæson, og det kalder jo i det mindste på en grundig evaluering – men os, som kørte med havde jo en fest, og det er jo det som tæller!

Tak for i år, og vi ses til Club La Santa MTB Cuppen 2023, som er klar, og tilmeldingen åben: https://mountainbikecup.dk. Der kommer også et motionsløb i forbindelse med Shimano Ligaen i juni, og den kan du tilmelde dig her: https://www.sportstiming.dk/event/12136